2011-06-27 14:04:23• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan kezdődik a Samfest Rock

Alig ért véget az egyik szatmári fesztivál, egy másikra készülődhetnek a zenekedvelők, ugyanis július 8-9 között megrendezésre kerül a Samfest Rock, amelynek idén is városunk reptere ad otthont. Az idei fellépők listáján főként hazai együttesek szerepelnek, de szembetűnnek olyan nevek is, mint a svéd Pain, vagy a magyarországi Nevergreen.

Immár hetedik alkalommal kerül sor a Nemzetközi Samfest Rock fesztiválra a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács szervezésében.

A szervezők évről évre igyekeznek a rendezvény színvonalán javítani és a közönség kedvében járni a jobbnál jobb együttesekkel. Az előző fesztiválokon olyan neves zenekarok léptek fel Szatmárnémetiben, mint a Lake Of Tears, a Crematory, a Moonspell, vagy a Catamenia.

Az idei rendezvény ugyan két naposra sikeredett, de bemelegítésként már július 7-én, csütörtök este egy fergeteges rock bulira kerül sor a szatmári Aeroclub területén. A bulizni vágyók már ettől a naptól leverhetik sátraikat az erre a célra fenntartott helyekre.

A fesztiválon többek között olyan közismert külföldi együttesek lépnek fel, mint a svédországi Pain, a németországi Bonfire, a Netherbird és a magyarországi Nevergreen, de olyan remek hazai együttesek koncertjére is sor kerül, mint a Grimegod, Masterpiece, a Trooper és a Guerrillas.

A fesztivál két napján motorbiciklis versenyeket és futball meccseket is rendeznek - árulták el a szervezők. Erről bővebb infókat a Samfest oldalán olvashatsz. A koncertek 18 órától kezdődnek mindkét nap. A két napos bérlet ára 45 lejbe míg a napijegy ára 35 lejbe kerül, a sátorozás pedig ingyenes. A jegyeket július 7-től, 17 órától lehet igényelni a helyszínen.

A rendezvény tervezett  programja:

Július 8, pénteken: Legion, Deity, Crimson, Guerrillas, etherbird, Trooper, Bonfire.

Július 9, szombaton: Ultimu' Nivel, Malpraxis, Krepuskul, Masterpiece, Grimegod, Nevergreen, Pain

 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: